SEVERINA DVA SATA PROVELA NA POLICIJSKOM ISPITIVANJU: Evo ko je prijavio popularnu pjevačicu i zašto

Gotovo dva sata provela je u petak Severina Kojić u VII. policijskoj stanici Trešnjevka na ispitivanju zbog prijave direktorice OŠ “Matija Gubec” Ljiljane Klinger da joj je prijetila 10. marta ove godine. Iz stanice je izašla oko 12.30 sati.

  • Estrada

  • 15. Maj 2020  15. Maj 2020

  • 0

- Postupak je tajan, potpisali smo izjavu o tajnosti i ne mogu vam ništa više reći - rekao  je advokat Matić, a isto je ponovila i Severina Kojić, koja je bila prilično iznenađena kad je ugledala novinare pred policijskom stanicom uoči početka ispitivanja.

Ljiljana Klinger direktorica je škole koju pohađa zajednički sin Severine Kojić i Milana Popovića. Događaj koji je Klinger shvatila kao prijetnju navodno se dogodio 10. marta, kad je Severina sa suprugom Igorom Kojićem oko 15 sati došla po sina u školu. Igoru Kojiću nisu dozvolili da preuzme dječaka, a Severina je navodno rekla učiteljima da joj poruče da to što rade nije u redu, da će se vidjeti na sudu te da je ona sljedeća.

Upravo ovo posljednje je kod Ljiljane Klinger izazvalo osjećaj straha i nesigurnosti pa je odlučila Severinu prijaviti policiji zbog prijetnje.

Međutim, ona je tog dana došla u školu s novinama u kojima je bilo objavljen članak vezan uz Milana Popovića. Severina ni u jednom trenutku nije spomenula bilo koju riječ koja bi se mogla tumačiti kao izravna prijetnja direktorici škole koju pohađa njezin sin.

No, nije nepoznato da je već prije prozivala po medijima zbog postupanja prema djetetu te je javno iznosila svoje primjedbe na postupanje direktorice škole.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...