SLAVI SLAVUJ IZ SARAJEVA: Amira Medunjanin dobila nagradu „Porin“ za najbolji ženski vokal, reagirala je posebno emotivno…

Ove godine dodjela najprestižnije hrvatske glazbene nagrade održala se kao televizijska emisija na Prvom programu Hrvatske televizije i na Drugom programu Hrvatskog radija

  • Kultura

  • 15. Maj 2020  

  • 0

Prvog Porina, onog za najbolji album rock glazbe osvojio je Psihomodo Pop za Digitalno nebo.

U 37 kategorija, 17 izvođača iznimna čast dana je glazbenoj divi Josipi Lisac i skladatelju Tomislavu Uhliku, koji su dobitnici Porina za životno djelo.

Porin za muški vokal dobio je Marko Tolja.

Posebno emotivno je na svoj Porin reagirala Amira Medunjanin koja na početku govora imala suze u očima, a dobila je nagradu za najbolji ženski vokal.

Mile Kekin proglasio je dobitnika Porina za pjesmu godine - to je Iskra Damira Urbana!

Na dodjeli nastupalo je čak 17 izvođača: Amira Medunjanin, Antonela Doko, Chui, Damir Kedžo, Joe Kaplowitz, J.R. August, Lu Jakelić, Luka Šulić, Mia Dimšić, Marko Tolja, Neno Belan & Fiumens, Opća Opasnost, Petar Grašo, Porto Morto, Psihomodo pop, Urban & 4 i Vanna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...