OGLASIO SE I MUP KANTONA SARAJEVO POVODOM PROTESTA: "Nisu zabilježeni nikakvi incidenti"

"Nisu zabilježeni nikakvi incidenti s elementima nasilja te ovom prilikom zahvaljujemo građanima na saradnji i razumijevanju", kaže Mirza Hadžiabdić.

  • Hronika

  • 16. Maj 2020  16. Maj 2020

  • 1

"Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su, postupajući po sačinjenim operativnim planovima, uspješno realizovali aktivnosti u vezi s osiguranjem nesmetanog održavanja vjerskog obreda u sarajevskoj Katedrali Srca Isusova, kao i komemorativni mimohod organizovan od strane SABNOR-a BiH, kojem je prisustvovalo više od 5 hiljada osoba", rekao je Mirza Hadžiabdić iz Odjeljenja za odnose s javnošću MUP-a KS. 

"Nisu zabilježeni nikakvi incidenti s elementima nasilja te ovom prilikom zahvaljujemo građanima na saradnji i razumijevanju.
Policijski komesar MUP-a Kantona Sarajevo svim policijskim službenicima Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i drugih policijskih agencija koji su učestvovali u realizaciji planiranih aktivnosti, kao i pripadnicima Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine, upućuje izraze zahvalnosti za saradnju i čestita im na visoko profesionalnom odnosu tokom realizacije današnjih aktivnosti", dodao je Hadžiabdić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...