PAZI SE, OVA MALA GAZI SVE: Mlada ljepotica lice je sakrila maskom, no otkrila je sve ljepote svog utreniranog tijela

Paparazzi su uhvatili Sofiju Richie koja je lice prekrila maskom, no pokazala je zavidnu figuru dok je išla u posjet prijateljici.

  • Show

  • 17. Maj 2020  

  • 0

Manekenka Sofia Richie i dalje pazi na zaštitne mjere ptoriv koronavirusa, no pazi i na modni odabir kada izađe iz kuće. Paparazzi su uhvatili 21-godišnju ljepoticu koja je lice prekrila maskom, no pokazala je zavidnu figuru dok je išla u posjet prijateljici.

Na sebi je imala kratki topić kojim je istaknula trbušne mišiće, a prvi se put pojavila u javnosti nakon što je njezin dečko Scott Disick (36) izašao iz rehabilitacijskog centra.

Scott je istaknuo kako je njegova djevojka cijelo vrijeme bila uz njega te ga je podržavala. Scott je boravio u centru All Poinst North u Coloradu, a prema navodima anonimnog djelatnika, tamo se našao zbog ovisnosti o kokainu i alkoholu, a ovisnost je njegova stara boljka.

Sofia i njezin 15 godina stariji dečko u vezi su od 2017. godine, a u to se vrijeme on navodno odlučio odreći svih poroka.

(Dnevnik.hr/SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...