UPLATITE MI 100 EURA, MOGAO SAM DANAS DA POGINEM: Srbijanski pjevač moli fanove za donacije dok ispija pivo na Tajlandu

Nenad Marinković Gastoz već duže vrijeme boravi na Tajlandu, gdje je ostao zarobljen zbog epidemije, a donacije fanova skuplja tokom lajv prenosa na Jutjubu.

  • Estrada

  • 17. Maj 2020  17. Maj 2020

  • 0

U jednom od najnovijih klipova prvo se izvinjavao onima koji doniraju što je dolazio neprikladan i pripit.

alt

- Nastavite da šaljete svoje novčanice meni, šaljite ih u što većem broju, večeras bez 200 eura neću da idem da spavam, govori on u svom obraćanju fanovima, dok je pio pivo.

U nastavku se žalio što još ne ide za Bangkok, jer su otkazani letovi, kao i da će za 20 dana platiti 800 eura za "gajbu" koju iznajmljuje.

- Danas sam mogao da poginem, ako se saosećate sa mnom slobodno donirajte 5, 10, 50, 100 evra! Napravio sam dva sranja, mnogo sam se opustio što se tiče motora, mislim da sam čak uganuo ruku - jadao se "donatorima", kako zove ljude koji ga gledaju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...