JLO NOVIM FOTOGRAFIJAMA OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA: "Hoću i ja da treniram s tobom"

Jennifer Lopez još jednom je pokazala da se do njene figure ne dolazi lako.

  • Show

  • 17. Maj 2020  

  • 0

Pjevačica i u 50. godini izgleda impresivno, a fanove je juče "razbudila" fotografijama sa treninga, koje su za samo jedan dan dobile skoro tri miliona lajkova.

Na prvoj fotografiji, zvijezda je pozirala ispred ogledala, a iza nje je oprema za vježbanje. Na drugoj sjedi na spravama za vježbanje, a intenzivni režim treninga pokazao je svoje rezultate.

Obožavaoci su bili oduševljeni, pa su tako neki od komentara bili "Hoću i ja da treniram sa tobom i vratim se u formu" i, kratko i jasno - "Zvijer".

       

     

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...