KIM KARDASHIAN OBJAVILA FOTKU U DONJEM VEŠU: Hejteri je brutalno ‘oprali’: ‘Neprirodno je’

Kim je svoju dugu crnu kosu skupila u konjski rep, a na licu ima make-up zemljanih boja.

  • Show

  • 18. Maj 2020  18. Maj 2020

  • 0

Reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian-West vojsku svojih pratilaca počastila je još jednom izazovnom objavom za koju je dobila brojne komplimente, ali i kritike.

Kim na fotografiji pozira u ormaru odjevena u crni grudnjak i tamne najlonke. Svoju dugu crnu kosu skupila je u konjski rep, a na licu ima make-up zemljanih boja.

“Moja plava kosa bila je samo perika. Čistim ormar i isprobavam donje rublje”, napisala je uz objavu za koju je dobila više od četiri miliona lajkova.

Kim su fanovi, pored komplimenata, udijelili i brojne kritike.

Tvoje barbi tijelo ne izgleda prirodno”, “Nekako je čudno”, “Nikada me fotografija nije toliko zbunila”, “Nešto nije uredu s tvojim tijelom. Neprirodno je”, “Proporcije tvog tijela nisu realne”, ”Bokovi ti izgledaju kao da si ih polomila”... samo su neki od komentara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...