BIVŠA DJEVOJKA HOLIVUDSKOG ZAVODNIKA 'POČASTILA' PLAŽU Na vrući pijesak stigla je u čednom izdanju, ali vrlo brzo uslijedili su vrući prizori

Bivša djevojka hollywoodskog zavodnika Leonarda DiCaprija uhvaćena je na plaži u Sydneyju dok je snimala modni editorijal.

  • Show

  • 18. Maj 2020  18. Maj 2020

  • 0

Australski model Kendal Lee Schuler preodjenula se u svrhu snimanja nekoliko puta, a pritom se nije skrivala. Na radost sveprisurnih papparazzi fotografa koji su uspjeli snimiti njezinu stražnjicu. Bez problema se skinula u tanga gaćice i preodjenula za sljedeću rundu snimanja.

Kendall je s glumcem DiCapriom bila u kratkoj vezi 2011. nakon što je on prekinuo s glumicom Blake Lively. Njihova se romansa rasplamsala dok je Leonardo snimao adaptaciju romana 'Veliki Gatsby'.

Zgodna Kendall Lee Schuler u međuvremenu imanovog partnera, a prije tri godine postala je majka. U aprilu 2017. rodila je sina Ryku.

alt

alt

alt

SYDNEY, AUSTRALIA - *PREMIUM-EXCLUSIVE* - Leonardo DiCaprio's Model Ex Kendal Lee Schuler shows off her cheeky side while onset for a photoshoot in Sydney.Where image credits are published,  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...