PACIJENTI SE NISU ŽALILI: Medicinska sestra u Rusiji kažnjena jer je nosila samo donji veš ispod zaštitnog odijela

Medicinska sestra na muškom odjelu oboljelih od koronavirusa u Rusiji disciplinirana je zbog toga što je nosila samo rublje ispod vrlo prozirnog zaštitnog ogrtača.

  • Šareni svijet

  • 20. Maj 2020  

  • 0

Slika medicinske sestre postala je hit na društvenim mrežema nakon što je pacijent snimio u bolnici nedaleko od Moskve, koji je rekao da nema "pritužbi" od njega i njegovih prijatelja.

No šefovima bolnica to nije bilo smiješno i kaznili su medicinsku sestru zbog 'nepoštivanja propisnog oblačenja na poslu'.

Medicinska sestra nepoznatog imena se žalila da joj je bilo prevruće u uniformi i da nije bila svjesna koliko je prozirno zaštitno odijelo.

The nurse - at Tula Hospital, 100 miles south of Moscow (pictured) - said she was 'too hot' and didn't realise how see-through the gowns were

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...