PUKLA TIKVA: Razvodi se još jedan holivudski par, slavna glumica prijavila supruga da ju je tukao…

Glumica tražila zaštitu zbog obiteljskog nasilja.

  • Show

  • 20. Maj 2020  20. Maj 2020

  • 0

Slavna glumica Jaime King podnijela ja zahtjev za razvod od Kylea Newmana nakon 12 godina braka. Upućeni nagađaju da je pred njima burna brakorazvodna parnica, a par je već razgovarao o tome sa svojim advokatima.

Prema pisanju magazina "People", pred nama je još jedan holivudski razvod.

Jaime King zatražila je razvod od reditelja Kylea Newmana nakon 12 godina braka, uz koji je odlučila zatražiti i zabranu prilaska, do 8. juna, za kada je zakazano njihovo prvo sudsko ročište. Inače, kuma njihovog drugog djeteta je svjetski poznata Taylor Swift, s kojom glumica obožava provoditi vrijeme. Njoj se prvoj, kako tvrde upućeni, požalila na probleme u braku.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...