PRITISAK JAVNOSTI NIJE MOGAO IZDRŽATI: Princ Harry doživio nervni slom

Prema pisanju stranih medija, britanski princ Harry doživio je nervni slom i hitno je prevezen u psihijatrijsku kliniku

  • Show

  • 20. Maj 2020  20. Maj 2020

  • 0

Princu Harryju se, piše magazin "Globe", stanje pogoršavalo godinama, pogotovo nakon što je proveo 10 godina služeći u vojsci, a kap koja je prelila čašu bila je odvajanje od kraljevske porodice i vrlo težak potez koji je donio kako bi zaštitio suprugu Meghan od britanske javnosti i medija koji joj nisu bili naklonjeni.

I sam je u jednom trenu priznao kako ne želi da se njegovoj supruzi desi ono što se dogodilo njegovoj majci, prenosi Blic.

"Harry je sam priznao da ne može da vjeruje koliko mu se život promijenio i izokrenuo naglavačke. Meghan ga je prisilila da odbaci svoju porodicu, prijatelje kako bi ona mogla da slijedi svoj san da postane holivudska glumica - ali to se pretvorilo u njegovu najgoru noćnu moru", rekao je izvor, prenosi hrvatski "Story".

Dodao je kako se princ Harry osjeća izgubljeno i usamljeno jer u Los Angelesu nema prijatelje.

"Jedini ljudi koje vide su zvijezde s A liste s kojima se Meghan sprijateljila kako bi pokrenula svoju karijeru i postala superzvijezda", rekao je i opisao kako je došlo do Harijevog nervnog sloma.

"Princ i Meghan su se svađali u vezi s tim kako će izgledati njihov život u SAD kad se završe mjere karantina, što ga je dovelo do tačke pucanja. Završio je u obližnjoj klinici za liječenje mentalnih bolesti. Čuo sam da boluje od PTSP-a, koji je prouzrokovala smrt njegove majke, a sadašnja situacija i trauma zbog odvajanja od kraljevske porodice mu je to pogoršala", rekao je izvor, a prenosi Sputniknews.com.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...