NEVJEROVATAN SNIMAK: Pogledajte kako je atletičarku iz Teksasa ujela zmija u njenom dvorištu

Teksaška navijačica morala je biti hitno odvedena u bolnicu nakon što ju je ugrizla otrovna zmija dok je u dvorištu vježbala okrete.

  • Šareni svijet

  • 21. Maj 2020  21. Maj 2020

  • 0

Paris Montgomery je u petak oko 19 sati vježbala okrete na svojoj prostirci kad ju je ugrizala otrovna zmija u dvorištu kuće u Houstonu.

Njena majka Tracy Montgomery podijelila je na Facebooku da njezina kćerka nije ni znala da ju je ugrizla već je mislila da se nabila na granu.

"Nešto je počelo boljeti", objasnila je ABC-u 13. "Nisam znala da je to zmija."

Tracy je hitno odvezla svoju kćerku do hitne pomoći, gdje su joj ljekari dali protuotrov.

 Something just started hurting,' she explained to ABC 13 . 'I didn't know it was a snake Tracy, the girl's mother, rushed her daughter to the emergency room, where doctors gave her anti-venom Copperhead snakes exist throughout much of the southern and eastern United States and are responsible for the most snake bites in the country

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...