STANIVUKOVIĆ NAPRAVIO DRAMU U NSRS-u: "Pogledajte najmorbidniju sliku u mom životu..."

Draško Stanivuković, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, pokazao je na današnjoj sjednici fotografiju Milorada Dodika i ostalih čelnika iz ovog bh. entiteta na prijemu, kako je kazao, jedne palete pomoći.

  • Politika

  • 21. Maj 2020  21. Maj 2020

  • 1

Stanivukoviću je, potom, nakon nekoliko upozorenja, oduzeta riječ.

''Vi ste poslali u svijet sliku Republike Srpske koja prosi, Republike Srpske koja je na koljenima, pogledajte najmorbidniju sliku u mom životu, jedan kamion i jedna mizerna paleta pomoći po koju je došao član Predsjedništva, predsjednik Vlade i ministar. Tri gospodara i jedna paleta'', rekao je Stanivuković.

alt

Potom je dodao da se takve slike stidi.

''Ovo je slika koja je otišla iz Republike Srpske i ja se zbog ove slike stidim. Ja se zbog ove slike Republike Srpske stidim. Najveću zvaničnici čekaju jednu paletu, kao sirotinja. Vlada je postavila žiro račun da građani uplaćuju, prosite od građana. Pogledajte molim vas jednu paletu'', dodao je on.

Potpredsjednik Narodne skupštine Denis Šulić potom je oduzeo riječ.

''A jesi frajer majko mila'', poručio mu je Stanivuković i napustio govornicu.

Podsjećamo, posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske nastavljena je danas raspravom o prijedlogu odluke o ukidanju vanrednog stanja u Srpskoj.

Na usvojenom dnevnom redu posebne sjednice su i potvrđivanje akata koje je donio predsjednik Republike za vrijeme vanrednog stanja i donošenje odluke o prestanku važenja uredaba sa zakonskom snagom.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...