HOROR UBISTVO LEDI KRV U ŽILAMA: Dvije polusestre pronađene mrtve s kesama na glavama

Dva muškarca iz Georgie uhapšena su u vezi s ubistvima dvije polusestre, čija su tijela bačena sa mosta sa plastičnim kesama na glavama, prenosi "Daily Mail".

  • Hronika

  • 21. Maj 2020  21. Maj 2020

  • 0

Uhapšeni su J. Braun (28) i Devin Vats (36), ali oni, za sada, nisu optuženi za ubistva Vanite Richardson (19) i njene polusestre Truvenie Campbell (31).

Dvije žene posljednji put su viđene žive 12. maja. Njihova tijela pronađena su sljedećeg jutra ispod mosta na obali rijeke.

Policija sumnja da su sestre poznavale ubicu ili više njih i da nije u pitanju slučajan čin nasilja.

I dalje se traga za vozilom Richardsove, a sumnja se da su one bile u njemu kada su posljednji put viđene žive.

Porodica je očajna zbog ubistava, ali ne zna šta može da stoji iza njih.

Uprkos razlici u godinama, kažu da su polusestre bile bliske.

Kako je rekla Vanitina majka, kćerku je posljednji put vidjela živu u utorak uvečer prije nego što je izašla, vjerovatno sa svojom polusestrom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...