OVO SE DODIKU NEĆE DOPASTI: Procurila fotografija iz hotela u Banjoj Luci; Četvorka kuje plan za pobjedu na izborima… (FOTO)

Sve su glasnije špekulacije da Dodik gubi bitku u Banjoj Luci, a fotografija iz jednog banjalučkog hotela, na kojoj su lideri opozicije u opuštenoj atmosferi, ide u prilog tome.

  • Mini market

  • 21. Maj 2020  21. Maj 2020

  • 0

Predsjednici SDS-a i PDP-a Mirko Šarović i Branislav Borenović danas su u jednom banjalučkom hotelu zajedno ispijali kafu sa poslanicima PDP-a u NSRS-u Jelenom Trivić i Draškom Stanivukovićem.

Je li ovo nagovještaj promjena u gradu na Vrbasu, gdje se sve glasnije komentira da su Dodik i SNSD izgubili bitku, vidjet ćemo nakon izbora u oktobru…

Izvor: BN TV

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...