KO SU OSUMNJIČENI U REMONTNOM ZAVODU: Radončićev bilten od „SB“ prepisao sve osim da je „pretreseni“ direktor Meho Rekić funkcioner SBB-a!

"Avaz" sve uredno prepisuje osim onoga što bi Radončiću moglo zasmetati

  • Mini market

  • 21. Maj 2020  21. Maj 2020

  • 1

Nakon što je „Slobodna Bosna“ danas objavila da je predmet istrage, u sklopu koje je pretresen Tehničko-remontni zavod u Hadžićima, direktor Meho Rekić, funkcioner SBB-a, ubrzo je na Radončićevom dnevnom biltenu objavljen skoro identičan tekst.

altAvaz.ba / Printscreen

Prilikom ove krađe intelektualnog vlasništva „Avaz.ba“ je ipak „propustio“ da prenese i informaciju da je Meho Rekić upravo kadar Radončićevog Saveza za bolju budućnost, čime se u martu ove godine Radončićev "Savez" i pohvalio.

altAvaz.ba/Printscreen

(S. B.)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...