UŽIVAJTE U SUNCU, STIŽE FRONTALNI POREMEĆAJ: Donosimo vremensku prognozu za narednih nekoliko dana…

Danas u Bosni i Hercegovini prije podne sunčano vrijeme.

  • Vijesti

  • 22. Maj 2020  22. Maj 2020

  • 0

U poslijepodnevnim satima povećanje oblačnosti. U Hercegovini jaka bura. Jutarnja temperatura zraka između 4 i 13°C, a najviša dnevna do 26°C.

U subotu u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini prije podne sunčano, a u poslijepodnevnim satima umjereno povećanje oblačnosti. Jutarnja temperatura zraka između 5 i 14°C, a najviša dnevna do 26°C.

U nedjelju nas očekuje dolazak frontalnog poremećaja sa sjeverozapada, koji će usloviti kišu od jutarnjih sati na sjevernim područjima i zahvatit će cijelu zemlju do sredine dana. Padavine većinom prije podne. U poslijepodnevnim satima postepeno smanjenje oblačnosti. Vjetar umjerene jačine sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 8 i 17°C, a dnevna između 15 i 24°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...