STRAVIČNI DETALJI SVIREPOG UBISTVA: Drogirali se i podvodili žene sumnjivog morala, a onda je prijatelja izmasakrirao do smrti…

Igor B. (37) uhapšen je zbog sumnje da je sredinom aprila ove godine s više udaraca nožem ubio sugrađanina Dragana Radonjića u njegovoj kući u Lazarevcu u Srbiji.

  • Hronika

  • 22. Maj 2020  22. Maj 2020

  • 0

Prvi nalazi istrage ukazuju da je motiv za svađu bila veća količina heroina, koju je žrtva kupila, a osumnjičeni je drogu poslije zločina ukrao!

Igor B. saznao je da je Radonjić nabavio drogu, koju je htio da izmiksa i preporoda. Njih dvojica su se poznavala odranije i kritične večeri njega je žrtva pustila u kuću ne sluteći šta će se dogoditi. Oni su se, navodno, i ranije sastajali, a uvijek je tu bilo i žena koje su podvodili.

Operativci beogradske kriminalističke policije su poslije višesedmičnog rada, a zahvaljujući tragovima sa mjesta zločina, uspjeli da sklope kockice i uhapse osumnjičenog. Utvrđeno je da je Igor B. nekoliko puta udario Radonjića nožem u grudi i stomak.

- Dok je žrtva krvarila, osumnjičeni je uzeo heroin i pobjegao - navodi izvor "Novosti" iz istrage. - Inače, obojica imaju "bogat" kriminalni dosije, uglavnom zbog trgovine narkoticima, a Radonjić i za posredovanje u prostituciji i trgovinu ljudima.

Ubijeni Lazarevčanin posljednji put je viđen sredinom aprila u društvu nekoliko žena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...