MAJSTOR IZ JABLANICE NE ČASI NI ČASA: Bayern već rezervirao Coutinhovu „desetku“, stiže veliko pojačanje…

Brazilski ofanzivni veznjak Philippe Coutinho završio je svoju epizodu u Bayernu

  • Sport

  • 22. Maj 2020  

  • 1

Iako nije igrao loše ove sezone na Allianz Areni, Bavarci ga po svemu sudeći neće zadržati.

Nije Coutinho u planovima struke Bayerna za novu sezonu, a navodno je dres sa brojem 10, koji je on nosio ove sezone, već rezerviran za novog igrača.

Španski dnevnik AS piše da je Bayernova desetka obećana Leroyju Saneu, ukoliko on pristane na ugovor sa minhenskim gigantom i ukoliko se realizira njegov transfer iz Manchester Cityja.

Odavno se spekulira o mogućem Saneovom transferu u Bayern, a navodno je realizacija transfera jako blizu.

Sa druge strane, Bayern ima opciju otkupa Coutinhovog ugovora za 120 miliona eura, ali to gotovo sigurno neće uraditi.

Coutinho se tako vraća u Barcelonu, ali vrlo vjerovatno samo nakratko jer ga španski klub želi prodati što prije kako bi zaradio prijeko potrebni novac.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...