ČOVIĆEVI PORTALI RAZRAĐUJU PLAN: „HDZ treba ponuditi suradnju SDP-u ako se javno ispričaju za učenje fatihe Rasimu Deliću“!

Nakon što je lider HDZ-a, Dragan Čović, javno ustvrdio da više ne postoji parlamentarna većina koju čine HDZ i SDA, mostarski portali bliski Čoviću, počeli su licitirati s imenima „sarajevskih“ partija koje bi mogle zamijeniti SDA i s HDZ-om formirati novuu koalicuonu većinu.

  • Mini market

  • 22. Maj 2020  

  • 3

„U Sarajevo postoje daleko bolje i liberalnije stranke od SDA. Nisu savršene ali barem nitko od njih nije obučavao vojnike koji su ubijali Amerikance niti javno slave Rasima Delića“, piše portal Poskok navodeći da sve „sarajevske partije“, izuzev SDA, DF-a i GS-a, dolaze u obzior kao potencijalni koalicipni partneri HDZ-a.

„HDZ treba ponuditi suradnju i SDP-u BIH ako se javno ispričaju za učenje fatihe Rasimu Deliću, budući da tvrde kako tada nisu znali da su njegovi vojnici ubijali po Americi i da je direktno odgovoran za desetke nepresuđenih zločina nad hrvatskom djecom u Uzdolu, Trusini i Grabovici“, piše mostarsi portal Poskok, navodeći dalje da HDZ „treba tražiti zabranu emitiranja N1 TV u BIH, iz razloga jer ta TV kuća propagira rasiste u svojoj emisiji“.

Čovićev portal navodi da tv kuću N1 finansira CNN odnosno Clinton fondacija!

„Kada bi ti ljudi znali kome u BIH njihova podružnica daje pravo građanstva, sve bi ih smijenili. Zbog odluke N1 da Reufu Bajroviću nakon skandalozne izjave da pravo građanstva u svom eteru, danas većina demokrata i antifašista u BIH zbog propusta N1 Sarajevo u CNN i Demokrate US-a gleda sa skepsom“, zaključuje Poskok, naavodeći na kraju teksta kako se nada da će o ovom proputu „ugledni US ambasador Eric Nelson informirati svoju državu“.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...