BORBA PROTIV PANDEMIJE: Vojska SAD-a i NATO uručili još jednu donaciju BiH

Predstavnici Vojske Sjedinjenih Američkih Država i NATO-a danas su građanima Bosne i Hercegovine uručili još jednu donaciju nužno potrebne medicinske opreme i zaliha za upotrebu u borbi protiv pandemije koronavirusa.

  • Društvo

  • 22. Maj 2020  22. Maj 2020

  • 0

Današnja donacija uručena je Ministarstvu zdravlja Republike Srpske na ceremoniji u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu.

Ove zalihe pomoći će osoblju bolnica i uposlenicima hitnih službi da nastave obavljati važne zadatke.

Do danas, tokom ove krize, NATO saveznici donirali su BiH tone zaliha kao odgovor na zahtjev za pomoć upućen NATO Euroatlantskom koordinacijskom centru za odgovor na katastrofe, saopštila je Ambasada SAD-a u BiH.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...