REISU KAVAZOVIĆU I SVIM MUSLIMANIMA U BiH I DIJASPORI: Željko Komšić uputio čestitku povodom Ramazanskog bajrama

Sutra je prvi dan Ramazanskog bajrama.

  • Politika

  • 23. Maj 2020  23. Maj 2020

  • 0

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Huseinu ef. Kavazoviću i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i dijaspori u povodu Ramazanskog bajrama, piše Fena.

"Vama i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i dijaspori čestitam Ramazanski bajram. Želim vam dobro zdravlje i da, njegujući tradiciju ovog praznika, praznične dane provedete u krugu svoje porodice i dragih ljudi. Bajram šerif mubarek olsun", navodi se u Komšićevoj čestitki. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...