MIĆO MIĆIĆ SE POKAJAO ŠTO JE POSTAO DODIKOV IGRAČ: Svjestan da je pakt sa Miloradom izazvao ogorčenje javnosti...

“Ja nemam ništa protiv da ga podrži, ali SDS u strukturi nove lokalne vlasti neće učestvovati”, rekao je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

  • Politika

  • 23. Maj 2020  23. Maj 2020

  • 3

Mićo Mićić ne prestaje da iznenađuje javnost. I dok se mastilo na sporazumu s Dodikom o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima nije ni osušilo, on u izjavi pojedinim medijima kaže da je poziv za zajednički rad upućen svima, pa i njegovoj bivšoj stranci SDS-u, koju je bezobzirno izdao.

Svjesan da je pakt sa Miloradom Dodikom izazvao ogorčenje javnosti u Bijeljini, Mićo Mićić očajnički poziva i SDS da ga podrži u utrci za gradonačelnika.

Svjestan i, isto tako, da u jednom krilu bijeljinskog SNSD-a postoji snažan otpor Mićićevoj kandidaturi te da samim ti svi glasovi SNSD-a nisu sigurni, Mićić se pokušava dodvoriti SDS-u da ga podrži u utrci za gradonačelnika. Mićić je, međutim, ponovo pravio račun bez krčmara.

“Ja nemam ništa protiv da ga podrži, ali SDS u strukturi nove lokalne vlasti neće učestvovati”, rekao je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Tako je Dodik Mićiću još jednom pokazao ko je pravi gazda te da o svim Mićićevim potezima odlučuje isključivo Milorad Dodik. Samim tim, Mićićeva uloga u izbornom procesu unaprijed je obezvrijeđena. 

SB/BN TV

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...