NAKON SKANDALOZNIH GRIMASA KOJE JE PRAVIO DOK JE MINISTRICA GOVORILA: Oglasio se i sam Čačić, evo šta je imao reći...(VIDEO)

Svjestan sam kako kontekst i okolnosti ničime ne opravdavaju način na koji sam reagirao na upit koji nije bio povezan s gospođom Divjak’, napisao je Čačić u svojoj isprici objavljenoj na Facebooku.

  • Regija

  • 23. Maj 2020  

  • 0

Nakon što je jučer pravio grimase stojeći iza leđa ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak, dok je davala izjave novinarima, varaždinski župan i šef Reformista Radimir Čačić danas se ispričao zbog svojih neprimjerenih gesti.

“Želio bih se ispričati zbog neprimjerene reakcije i gestikulacije nakon jučerašnjeg službenog otvaranja radova na izgradnji škole u Svetom Iliji. Svjestan sam kako kontekst i okolnosti ničime ne opravdavaju način na koji sam reagirao na upit koji nije bio povezan s gospođom Divjak”, stoji u njegovoj objavi na Facebooku.

Naime, dok je ministrica govorila o povratku u škole, opravdanim izostancima i tome kako je škola sigurna kao i dom, Radimir Čačić se iza nje smijao, gledao u nebo, kolutao očima, a na kraju pisao hemijskom olovkom po dlanu. U jednom trenutku počeo je plaziti jezikom i mahati rukama.

Sve što je Čačić radio teško je opisati, no video te konferencije za medije sve pokazuje…

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...