MOSTARAC NIJE NI UŠAO U POLITIKU, A VEĆ MU JE PRISJELO: Jandroković bocnuo Raspudića zbog razvoda i tajne ženidbe, a onda se uključila Jadranka Kosor…

Glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice i donedavni predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković reagirao je putem Facebooka na najavu Nine Raspudića, koji je tokom gostovanja u emisiji 'Nedjeljom u 2' HRT-a rekao da će ga 'loviti' na nadolazećim parlamentarnim izborima, 'ako bude mogao'.

  • Regija

  • 25. Maj 2020  25. Maj 2020

  • 0

'Nisam gledao. Bio sam kod kćeri na ručku. Naime, imam troje djece... s istom ženom', napisao je Jandroković na svome Facebooku. 

Raspudić se u tajnosti oženio hrvatskom filozofkinjom i bioetičarkom Marijom Selak, koju šira javnost poznaje kao jednu od panelistica HRT-ove emisije 'Peti dan', a postali su i roditelji djevojčice Danice. Brak sa Selak mu je drugi, a iz prvog, koji je završio razvodom, ima jedno dijete - djevojčicu.

U emisiji 'Nedjeljom u 2' Raspudić je rekao da ulazi u politiku i da će na nadolazećim izborima biti nezavisni kandidat na listi Mosta. Za njih se odlučio, jer se ta stranka, rekao je, 'profilirala u smjeru koji je njemu blizak'.

Kada ga je voditelj emisije Aleksandar Stanković pitao u kojoj će izbornoj jedinici izaći na izbore, Raspudić je rekao: 'Izborna lista jedne od zagrebačkih jedinica, lovim Jandrokovića, ako budem mogao.'

Raspravu je na Twitteru zaključila Jadranka Kosor, koja je napisala kako su za ocjenu sposobnosti svakog od političara bračna pripadnost i djeca nevažni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...