UEFA PRODUŽILA ROK: NSBiH dobio...

...dodatno vrijeme za odluku o Premijer ligi.

  • Sport

  • 25. Maj 2020  25. Maj 2020

  • 0

Nogometni savez BiH dobio je od UEFA-e dodatno vrijeme za izjašnjavanje o sudbini Premijer lige BiH, pišu Sportske.ba.

Provobitno je bilo planirano da se savezi do 25. maja izjasne o sudbini nacionalnih prvenstava, ali kako je ranije prolongiran sastanak Izvršnog odbora UEFA-e, tako su nacionalni savezi dobili dodatno vrijeme da se izjasne o sudbini prvenstava, o čemu su obaviješteni iz krovne kuće evropskog fudbala. Izvršni odbor NSBiH trebao bi organizovati još jednu konferenciju, kada će definitivno biti poznata sudbina sezone u Premijer ligi BiH.

Vlasti iz FBiH najavile su kako će se fudbalske utakmice moći igrati u junu, dok su izričito protiv toga u entitetu RS, gdje su najavili da o fudbalu razmišljaju tek od 1. jula.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...