PLENKOVIĆ "UMIRIO" RASPUDIĆA: "Pretpostavljam da neće valjda prvi dan zaplakati ako..."

"...dobije neki odgovor."

  • Regija

  • 25. Maj 2020  25. Maj 2020

  • 0

Politički analitičar i profesor na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i u Mostaru Nino Raspudić potvrdio je jučer da ulazi u politiku te najavio da će se kandidirati na Mostovoj listi.

Plenković je komentirao reakciju predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, koji je na izjavu Nine Raspudića da ulazi u politiku i da će loviti Jandrokovića rekao da on ima troje djece s istom ženom.

"Nisam primijetio da je gospodin, dok je bio u poziciji van politike i kritike, štedio bilo koga u politici pa pretpostavljam da neće valjda prvi dan zaplakati ako dobije neki odgovor", rekao je Plenković. "Pročitajte što je pisao o Jandrokoviću i meni i, kad to vidite, onda ćete znati o čemu govorim. Riječ je o licemjerstvu, to je bit Jandrokovićeve poruke", istaknuo je Plenković u Zadru.

(SB/N1)  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...