"ZVIJER" KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA: Ovo je nova S klasa iz Mercedesa (FOTO, VIDEO)

U Mercedesu su otkrili prve detalje nove S klase. 

  • Auto

  • 25. Maj 2020  

  • 0

U sklopu prve epizode u projektu “Meet Mercedes Digital” prikazano je nekoliko bitnih novosti, a među njima će svakako najviše interesa izazvati prvi pogled na novu S klasu. U goste je stigao prvi čovjek Mercedesa, Ola Källenius, koji je s voditeljicom Yasmine Blair podijelio nekoliko novosti o S klasi generacije W223. 

Novo izdanje po mnogima najboljeg automobila na svijetu očekuje se do kraja godine, a sada možemo vidjeti tek segment prednjeg kraja. Moderniji nastup ide u smjeru koji su inicirali CLS i ostatak ekipe, no ono što je bitno je da se tradicija održala, a sudeći po Olinom iskustvu za volanom prototipa, auto je ostao takav i u vožnji. 

alt

Također, u istoj emisiji mogli smo vidjeti najavni teaser modela EQS, električnog noviteta koji je dogurao do faze prototipa. Električni pandan S klasi na tržište dolazi već dogodine. 

Cijelu emisiju uključujući i pogled na novu E klasu coupe možete vidjeti u videu u nastavku.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...