STRAHOVITA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BiH: Poginule dvije osobe...

Kapidžić je navela da su dvije osobe smrtno stradale iz putničkog vozila, kao i da je njihovu smrt konstatovao ljekar.

  • Hronika

  • 26. Maj 2020  26. Maj 2020

  • 0

Dvije osobe su smrtno stradale u saobraćajnoj nesreći koja se u poslijepodnevnim satima dogodila u naselju Duboki potok kod Srebrenika.Kako je kazala glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK) Amra Kapidžić, saobraćajna nesreća se dogodila u 17:35 sati, a učestvovali su putničko i teretno vozilo.

Kapidžić je navela da su dvije osobe smrtno stradale iz putničkog vozila, kao i da je njihovu smrt konstatovao ljekar.

Uzrok saobraćajne nesreće će biti poznat nakon uviđaja koji obavljaju službenici Policijske stanice Srebrenik.

BIHAMK upozorava da je na magistralnom putu Srebrenik-Orašje kroz tunel Ormanica saobraćaj obustavljen.

“Sva vozila iz pravca Tuzle i Srebrenika preusmjeravaju se novoizgrađenom saobraćajnicom u neposrednoj blizini tunela, dok su vozila iz pravca Orašja i Gradačca preusmjerena na alternativni pravac (raskrsnica Ormanica-raskrsnica Vučkovci-Srnice-Bukva-regionalni put (R-461) prema Srebreniku).

Putnička vozila mogu koristiti i saobraćajnicu Srnice Donje-Špionica. 10 km 10 km”, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Dežurni ljekar Doma zdravlja Srebrenik na mjestu nezgode konstatovao smrt kod dvije osobe koje su bile u putničkom motornom vozilu, potvrđeno je iz Uprave policije MUP-a TK.

Na mjestu nezgode su službenici PS Srebrenik koji će obaviti uviđaj i utvrditi okolnosti zbog kojih je došlo do ove teške nesreće koja je odnijela dva života.

Saobraćaj na ovoj dionici trenutno je obustavljen, što je izazvalo velike kolone vozila u oba pravca.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...