CVIJANOVIĆ PODIJELILA SVOJE SKROMNE SNOVE: "Cilj SNSD-a je 80 posto glasova na izborima"

SNSD je potpuno spreman za lokalne izbore bez obzira da li će biti održani u oktobru, novembru ili će biti pomjereni, a izborni cilj je osvajanje 80 odsto glasova, izjavila je večeras potpredsjednik ove stranke Željka Cvijanović.

  • Politika

  • 26. Maj 2020  

  • 0

Cvijanovićeva je navela da je tokom sastanka u Istočnom Sarajevu Izvršnog komiteta SNSD-a sa rukovodstvima opštinskih i gradskih odbora te stranke iz Izborne jedinice osam sagledano stanje u opštinskim i gradskim organizacijama SNSD-a, te da su analizirane stvari koje su vezane za pripremu lokalnih izbora.

"Izrazili smo potpuno nezadovoljstvo činjenicom da imamo Centralnu izbornu komisiju BiH u koju su izabrani članovi mimo konkursne procedure, na način koji je veoma čudan i koji upućuje na jedan cilj - manipulaciju vezano za izborni proces, što se svakako ne smije dopustiti", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da je začuđuje činjenica da izostaje reagovanje stranaca koji obično govore o pravnoj državi i kako se moraju sprovoditi procedure. 

(Srna/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...