HRVAT SLETIO U ŠPANSKI TURISTIČKI RAJ, NAKON SLIJETANJA GA DOČEKALO IZNENAĐENJE: Svi drugi izašli, njemu to nisu dopustili...

Španjolska policija na Kanarskim otocima nije dopustila ulazak u zemlju hrvatskom državljaninu jer prilikom slijetanja iz Njemačke nije imao potvrdu kojom bi opravdao dolazak u vrijeme izvanrednog stanja, izvijestila je u srijedu policija.

  • Regija

  • 27. Maj 2020  

  • 0

Španska policija na Kanarskim ostrvima nije dozvolila ulazak u Španiju jednom Hrvatu, jer nije imao potvrdu da opravda svoj dolazak iz Njemačke u vrijeme vanrednog stanja, saopštila je danas španska policija, prenosi HINA.

"Ne znamo koji je bio razlog njegovog dolaska, jer nije imao potvrdu kojom bi opravdao ulazak u Španiju. Zbog toga mu aerodromska policija, u skladu sa propisima, nije dozvolila da uđe u zemlju", rekao je predstavnik policije na Gran Kanariju.

Španija, je proglasila vanredno stanje 14. marta i od tada granična policija ne dozvoljava posjete turistima, već samo stranim radnicima, najčešće vozačima kamiona, zdravstvenim radnicima ili pacijentima sa zakazanim operacijama.

Hrvatski državljanin, čiji identitet španska policija nije htjela da otkrije, bio je danas jedini putnik iz Frankfurta kojem nije odobren ulazak u Španiju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...