Regija
VATRENI DANI NA MORU: Širom Hrvatske paklene noći, nastavljaju se i danas
Prije 9 min0
Prava gusta čorba sa puno teletine
Gastro
28. Maj 2020 28. Maj 2020
1
500 gr telećeg mesa (krtina)
1 luk
¼ celera
2 mrkve
2 kašike brašna
200 ml milerama
ulje
so
biber
1. Luk sitno isjeckajte zajedno sa celerom i mrkvom pa popržite na ulju dok ne omekša.
2. Dodajte meso izrezano na kockice pa kratko prodinstajte.
3. Posolite, pobiberite i prelijte vodom.
4. Kuhajte sat vremena kod meso ne omekša.
5. Mileram umutite sa malo vode pa uspite u šerpu i kuhajte još 10 minuta.
Prijatno!:)
(SB/DOmacica.com)
Regija
VATRENI DANI NA MORU: Širom Hrvatske paklene noći, nastavljaju se i danas
Prije 9 min0
Vijesti
NSRS DANAS PONOVO ZASJEDA: Dodik traži za međunarodno lobiranje još 40 miliona KM?
Prije 12 min0
Vijesti
TOPLOTNI VAL SE NASTAVLJA: Kakvo nas vrijeme očekuje do subote, evo kad su pljuskovi i grmljavina
Prije 17 min0
HiTec
SAMSUNGOVI PAMETNI TELEFONIi DONOSE SNAŽNE PERFORMANSE: Ipak, neke greške se poavljaju
Prije 5h0
Gastro
NAJUKUSNIJI KROMPIR IZ RERNE: Samo tri začina su dovoljna za potpuni gastro-užitak u svako doba dana
30. Jun. 20250
Gastro
DOBRA, STARA, PREUKUSNA, JEFTINA I S TRI LOVOROVA LISTA: Napravite još ovo popodne čorbu od...
29. Jun. 20250
Gastro
ZOVU JE KRALJICOM LJETA: Lubenica je niskokalorična vitaminska "bomba", a njene zdravstvene prednosti su brojne
30. Jun. 20250
Gastro
MIRIŠU NA DJETINJSTVO I BAKIN ZAGRLJAJ: Keksi mekani iznutra, hrskavi izvana
Prije 14h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.