NOVA DRAMA U KOMŠILUKU: Crnogorska policija presrela kolonu „litijaša“, pripadnici plemena Kuči krenuli prema Podgorici, a onda…

Crnogorska policija presrela je na Kakaričkoj gori "krstonosnu kolonu" koja je iz plemena Kuča krenula ka hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici sa moštima Svetog Arsenija, i razdvojila je na dva dijela

  • Regija

  • 28. Maj 2020  

  • 6

Kako prenosi portal in4s.net, nakon što su dočekali mošti Svetog Arsenija Sremca, Kuči su se auto-litijom zaputili prema Podgorici.

Kolonu su presreli službenici Uprave policije i razdvojili je na dva dijela, usmjeravajući jedan dio vozila na skretnicu preko Kakaričke gore.

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...