LOŠE VIJESTI IZ REPUBLIKE SRPSKE: Porast broja zaraženih koronavirusom, pozitivni su iz čak 9 gradova…

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Službi za mikrobiologiju Bolnice "Sveti vračevi" u Bijeljini i Univerzitetskoj bolnici Foča u posljednja 24 sata testirana su 662 laboratorijska uzorka.

  • Hronika

  • 29. Maj 2020  29. Maj 2020

  • 0

Novi koronavirus (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 11 osoba u Republici Srpskoj.

Radi se o osam muških i tri ženske osobe, od kojih su dvije mlađe, šest srednje i tri starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, po dvoje je iz Gacka i Prijedora te po jedno iz Banje Luke, Teslića, Mrkonjić-Grada, Istočne Ilidže, Кotor-Varoši, Doboja i Drvente.

Do sada su u Republici Srpskoj potvrđena 1.394 slučaja koronavirusa, a preminulo je ukupno 110 osoba kod kojih je potvrđen test na novi koronavirus.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...