MALČANSKI BERBERIN PRED LICEM PRAVDE: Ovo je njegov prvi snimak poslije hapšenja

Pred Višim sudom u Nišu danas počinje pripremno ročište pred suđenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo i zlostavljao 12-godišnju djevojčicu M. K. iz sela Suvi do

  • Hronika

  • 29. Maj 2020  29. Maj 2020

  • 0

Tri vozila Ministarstva pravde ušla su u dvorište Višeg suda nekoliko minuta prije 10 sati. Stala su jedno iza drugog i zaklonila pogled novinarima na dešavanja unutar dvorišta. Uz velike mjere obezbjeđenja, Malčanski berberin je uveden na drugi sprat, gdje će se održati pripremno ročište. Novinarima je zabranjen ulazak u sudsku zgradu, prenosi Hayat.ba.

Ninoslav Jovanović (46) staje danas pred lice pravde, treći put u svom životu zbog istovrsnih zločina učinjenih prema djeci. Tačno u 10 sati ponovo je ušao u sudnicu Višeg suda u Nišu da bi odgovarao zbog onog što je učinio dvanaestogodišnjakinji koju je oteo 20. decembra prošle godine u Brzom Brodu.

Djevojčica je prošla devetodnevnu golgotu dok nije pronađena u selu Pasjača, a manijak se skrivao sve do 5. januara kada je uhapšen u selu Malča.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...