JE LI OVO PRIJELAZ NA BEŽIČNE TEHNOLOGIJE ILI...: Zar će novi iPhone stvarno doći bez slušalica?

Ako je vjerovati insajderima poput Ming Chi Kuoa, Appleovi smartfoni mogli bi u budućnosti zaobići ulaze i oslanjati se na bluetooth i Qi tehnologiju.

  • HiTec

  • 29. Maj 2020  29. Maj 2020

  • 0

Appleov iPhone 13, a možda i iPhone 12, mogli bi biti potpuno bežični, što znači da bi korisnici morali pribjeći bežičnim rješenjima, piše 9to5Mac. Prema najnovijem izvještaju pouzdanog tehno insajdera Ming Chi Kuoa, kompanija će ove godine sniziti cijene AirPodsa kako bi išla ruku pod ruku s navodnim gašenjem "žičane" podrške koja bi mogla stići i s ovogodišnjim modelom, piše Tportal.

Američki proizvođač smartfona svake godine oko oktobra predstavlja nove modele iPhonea, ali mnogi tvrde da bi ove godine premijera mogla biti odgođena za novembar, dijelom zbog pauze u proizvodnji uzrokovane globalnom pandemijom novog koronavirusa. Novi uređaj navodno će stići u tri veličine - od 5,4 inča, 6,1 inča i 6,7 inča.

Apple je, navodno, izrazio zabrinutost i za platežnu moć potencijalnih kupaca, koji su sve manje spremni kupiti novi iPhone te se radije drže starijih modela. Kako bi ugodio korisnicima koji ne raspolažu prevelikim svotama novca, proizvođač je prije mjesec dana izdao iPhone SE, najnoviju inačicu budžetne verzije iPhonea.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...