BRUTALNI OBRAČUN U HRVATSKOJ: Potukla se dva gosta, jedan dobio šakom u glavu pa njom udario od stol i na mjestu preminuo

Tokom tučnjave koja se dogodila u subotu oko 23.15 sati u jednom lokalu u Sesvetama smrtno je stradao 44-godišnji muškarac.

  • Hronika

  • 31. Maj 2020  31. Maj 2020

  • 0


Kako je izvijestila PU zagrebačka, 30. maja oko 23.15 sati u ugostiteljskom objektu u Ulici Krste Hegedušića u Sesvetama došlo je najprije do verbalnog, a zatim i do fizičkog sukoba između dva muškarca starosti 44 i 37 godina.

"U sukobu je 37-godišnjak, prema dosad prikupljenim informacijama, najvjerojatnije rukom udario 44-godišnjaka u predjelu glave, koji je pri padu glavom udario u stol.


Na mjesto događaja došli su djelatnici hitne medicinske pomoći koji su utvrdili da je 44-godišnjak preminuo", priopćila je zagrebačka policija.

Osumnjičeni 37-godišnjak priveden je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...