NA POMOLU JE TRANSFER BOMBA: Bogati vlasnici PSG-a ne žele samo Pjanića, za usluge Lulićevog prijatelja spremni su platiti suhim zlatom…

U Lazio je u ljeto 2015. godine stigao iz Genka za 18 miliona eura, a u Italiji je postao jedan od najboljih veznjaka na svijetu.

  • Sport

  • 01. Jun. 2020  01. Jun. 2020

  • 0

Paris Saint-Germain ponudio je 60 miliona eura za srbijanskog veznjaka koji igra u Laziju Sergeja Milinkovića Savića, pišu francuski i italijanski mediji. Milinković Savić u Lazio je stigao u ljeto 2015. godine iz Genka za 18 miliona eura, a u Italiji je postao jedan od najboljih veznjaka na svijetu pa mu je ubrzo i cijena skočila na više od 100 miliona eura.

Lazio je do sada odbijao sve ponude, ali Le10sport.com piše kako je PSG ipak probao sa 60 miliona eura. Francuzi vjeruju kako će ova ponuda biti odbijena, ali i navode da bi 70 miliona moglo biti dovoljno za osiguravanje potpisa 25-godišnjeg veznjaka, koji ima i špansko državljanstvo.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...