PUKLA TIKVA: Ovo je dokaz da je Severinin brak sa 15 godina mlađim Igorom gotov, na Instagramu je prati još samo jedna članica porodice Kojić...

Brak Severine Kojić i Igora Kojića ovih dana tema je regionalnih medija.

  • Estrada

  • 01. Jun. 2020  01. Jun. 2020

  • 0

Već se danima govori o razvodu pjevačice i njezinog 15 godina mlađeg muža, a sve je kulminiralo proteklog vikenda, kada su se Severina i Igor otpratili s Instagrama.

Severinu su s Instagrama otpratili i Igorovi roditelji Olja i Dragan Kojić, ali Igorova sestra Nataša još prati šogoricu. Nataša već godinama živi u Americi i rijetko dolazi u Srbiju pa je propustila i bratovo vjenčanje. Severina ju je upoznala kada su je ona i Igor posjetili u Americi.

Ipak, s ostatkom obitelji pjevačica se, izgleda, posvađala. Severina je u komentaru ispod Igorove fotke (u kojoj on optužuje medije i Milana Popovića da su pokrovitelji njegovog braka) napisala: "Molim te, izuzmi me iz ovog, Dragan i Olja su pokrovitelji."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...