STRAVA I UŽAS U LUKAVCU: Ubijen muškarac, ubica se predao policiji…

Jedna osoba smrtno je stradala u pucnjavi koja se jučer dogodila na području Lukavca, saopćeno je iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

  • Hronika

  • 01. Jun. 2020  01. Jun. 2020

  • 0

Portparol Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić kazala je da je ubistvo prijavljeno oko 13 sati, a da je ubijen E. H. (50), dok je za počinjenje ubistva osumnjičen M. H. (67), koji se dobrovoljno predao policiji.

O događaju je obaviješten kantonalni tužilac, a uviđaj su obavili službenici Sektora kriminalističke policije iz Odsjeka za opšti kriminal.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...