NESREĆA NA GROBNIKU: Teško povrijeđen bivši HDZ-ov ministar zdravstva

Ličko-senjski župan Darko Milinović teže je povrijeđen u padu s motocikla na Automotodromu na Grobniku.

  • Regija

  • 01. Jun. 2020  01. Jun. 2020

  • 0

Nesreća se dogodila jučer, a prema prvim informacijama, Milinović je u padu s motocikla slomio ključnu kost i zadobio kontuzije.

Nesreće se dogodila u zavoju poznatom kao jedinica, a prema informacijama s Automotodroma Grobnik, Milinović je u zavoj uletio brzinom većom od 200 kilometara na sat. Milinoviću je ljekarska pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Rijeka, gdje se trenutno nalazi. Ličkom županu ovu nije prvi pad s motocikla na Grobniku, prenosi Novilist.hr.

Prije dvije godine, u junu je u padu sa svojim Suzukijem GSXR 1000 na Grobniku povrijedio zapešće. Inače, ovo je nakon pauze zbog korone bio prvi takav susret motociklista na Grobniku.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...