"SAMO SAM DOŠLA NA ŽURKU": Tijana Ajfon negirala krivicu za organizovanje prostitucije

Tijana Maksimović (28) iz Rume, poznata kao starleta Tijana Ajfon, koja je uhapšena prošle sedmice u akciji "Kristal" u Suvom Polju kod Bijeljine, negirala je krivicu da je učestvovala u organizovanju prostitucije.

  • Hronika

  • 01. Jun. 2020  01. Jun. 2020

  • 2

Kako mediji prenose, tokom saslušanja u Tužilaštvu i Sudu BiH starleta je tvrdila da je ona samo na poziv došla na žurku.

Podsjećamo da su Zlatanu Ćuku, Milisavu Tomiću, Siniši Periću, Vladanu Kakući te Željku Vujiću koji su hapšeni u akciji , izrečene mjere zabrane, kao i Srđanu Šojiću, osumnjičenom da je starletu i djevojke koje je povela na zabavu, ilegalno prevezao preko Save.

Uhapšene u akciji "Kristal" Tužilaštvo BiH tereti za udruživanje radi činjenja krivičnih djela u vezi s navođenjem na međunarodnu prostituciju, krijumčarenje osoba i omogućavanje uživanja opojnih droga.

U centru skandala našli su se i srbijanska manekenka Sofija Gačić, koja je prijateljica starlete Tijane Ajfon, i Slovenac Slavko Vinčić, poznati fudbalski sudija, koji je tvrdio da se na zabavi našao slučajno nakon sastanka sa nekim poslovnim partnerima te da mnoge prisutne nije poznavao. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...