MILO ZA DRAGO: Državljani Srbije vraćeni sa crnogorske granice, mada...

...mediji u Srbiji pišu da njih nema na spisku.

  • Regija

  • 01. Jun. 2020  01. Jun. 2020

  • 1

Danas su se u srbijanskim medijima pojavile infromacije da ni uz negativan test državljanima Srbije nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru. "Bilo je nekoliko onih koji su vraćeni s granice bez ikakvog objašnjenja", govori reporter jedne beogradske televizije.

Kako se dalje navodi, granica Crne Gore i Srbije trenutno je pusta, a najveći problem imaju građani koji žive uz granicu dvije države zbog karantina koji je obavezan.

Mediji u komšiluku pišu da je od ponoći Crna Gora otvorila sve granice sa susjednim državama, ali na spisku država čiji građani mogu da uđu bez karantina ili bez PCR testa, i dalje nema Srbije. Pa, šta je sporno? Kada bude na spisku, bit će i ulazaka.

(S. B.) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...