OVO JE BEZOBRAZLUK NULTE KATEGORIJE: Vučićev ministar policije objasnio zašto je napadnut Sergej Trifunović...

“Za drugo lice, iz drugog incidenta koji se desio, tužilaštvo će odrediti kvalifikaciju i da li ima mesta za nju."

  • Regija

  • 01. Jun. 2020  01. Jun. 2020

  • 0

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je protiv jedne osobe podnesena krivičlna prijava, jer je u centru Beograda napala lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, piše Beta.

“Za drugo lice, iz drugog incidenta koji se desio, tužilaštvo će odrediti kvalifikaciju i da li ima mesta za nju”, rekao je Stefanović za jednu beogradsku televiziju. On je naveo da u tom drugom slučaju nije bilo fizičkog napada i da je taj čovjek poznat odranije po prijetnji Simi Spasiću, kada je izvukao šrafciger i udaljio se. Simo Spasić je, usput rečeno, kriminalac s Kosova, idiot nezapamćenih razmjera..

Kako je rekao, “očito je deo ljudi nezadovoljan što Trifunović ide na izbore i to agresivno ispoljava”. Kakvo objašnjenje!? Dodao je i da je Trufunović sam rekao odakle je došao napad na njega. Lider PSG-a Sergej Trifunović napadnut je jučer u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu dok je sakupljao potpise za izlazak na izbore, a policija je privela dvije osobe.

(S. B.) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...