SLAVLJE I EUFORIJA NA ULICAMA SARAJEVA: Navijači Bordo tima uz pjesme i baklje proslavili osvajanje druge uzastopne titule (VIDEO)

Iz FK Sarajevo su saopćili da će o proslavi sedme titule prvaka države u historiji kluba, navijači i šira javnost biti pravovremeno informisani.

  • Hronika

  • 01. Jun. 2020  01. Jun. 2020

  • 0

Fudbalski klub Sarajevo odbranio je titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Bordo tim imao je najviše bodova poslije 22 odigrana kola, nakon čega je zbog pandemije koronavirusa početkom marta prvenstvo prekinuto. Večeras je Izvršni odbor FSBiH trenutno stanje na tabeli verifikovao kao konačno.

Navijači Bordo kluba odmah su nakon saopćene odluke na ulicama glavnog grada BiH uz pjesme i baklje proslavili osvajanje druge uzastopne titule.

Iz FK Sarajevo su saopćili da će o proslavi sedme titule prvaka države u historiji kluba, navijači i šira javnost biti pravovremeno informisani.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...