PUTINOV ČOVJEK OD POVJERENJA LIKUJE NAD SITUACIJOM U SAD-u: "Amerika se raspada!"

Aleksej Puškov poznat je kao čovjek koji uživa veliko povjerenje Vladimira Putina

  • Svijet

  • 03. Jun. 2020  03. Jun. 2020

  • 0

SAD su počele da se raspadaju, napisao je na Tviteru član Saveta Federacije Rusije Aleksej Puškov.

Član Savjeta Federacije Rusije Aleksej Puškov na svom Twitter nalogu je objavio nedvosmisleni stav koji ima u vezu sa aktuelnim dešavanjima u Sjedinjenim Američkim Državama.

Čovjek koji uživa neograničeno povjerenje ruskog predsjednika Vladimira Putina, zaključio je da se Sjedinjenje Američke Države – raspadaju:

SAD počinju da se raspadaju. To se vidi u Siriji i Afganistanu, po katastrofi sa COVID-19 u samim SAD, po nesposobnosti da pomognu evropskim saveznicima na vrhuncu pandemije, po nemuštim optužbama na račun Kine, po rasnom buntu i unutrašnjem raskolu - rekao je senator.

Po njegovim riječima, SAD su se našle u vrtlogu haosa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...