DJED JOJ JE BIO VELIKA MUZIČKA ZVIJEZDA: Znate li čija je ovo unuka?

Za američku glumicu Riley Keough još uvijek se ne može reći da je poznata hollywoodska faca, ali ostvarila je nekoliko značajnih filmskih uloga i dokazala vlastiti talent.

  • Show

  • 03. Jun. 2020  03. Jun. 2020

  • 0

Unuka legendarnog Elvisa Presleyja i njegove bivše supruge Priscille Presley za razliku od ostatka porodice odlučila se okušati u glumačkim vodama. Ostvarila je uloge u zapaženim filmovima 'Mad Max: Fury Road', 'American Honey', 'The Girlfriend Experience' i 'Logan Lucky'. 

Američki mediji ističu kako glumica koja je prije četiri dana proslavila 31. rođendan neodoljivo podsjeća na svoju baku Priscillu. Doista, na slici iz Priscilline mladosti baka i unuka su kao blizanke. Oči su im istog oblika, sličan nos, usne, pa čak i bradu.

Glumica je rođendan proslavila u izazovnom izdanju na ležaljci u dvorištu svoje kuće. Potpuno gola glumica na sebi je imala tek čarape i natikače, uz neizostavne naočale i mobitel.

Majka Riley Keough je Lisa Marie Presley, jedino dijete Elvisa i Priscille.

alt

alt

  •  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...