VELIKA TRAGEDIJA U SREDNJOBOSANSKOM KANTONU: Trojica mladića u automobilu sletjela u rijeku Lašvu

Na magistralnom putu M-5 u mjestu Grablje, opština Busovača, noćas se u 2.40 sati dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio A. M. (27) iz Visokog.

  • Hronika

  • 04. Jun. 2020  04. Jun. 2020

  • 0

U nesreći su povrede zadobili I. K. (27) i T. T. (28), također iz Visokog, te su upućeni u Kantonalnu bolnicu Zenica na liječenje.

Do ovog tragičnog udesa došlo je kada je automobil Passat slovenskih tablica sletio u rijeku Lašvu.

"U saradnji s nadležnim Kantonalnim tužilaštvom, uviđajne radnje na licu mjesta vrše policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Kiseljak, koji poduzimaju i druge mjere", navli su u MUP-u SBK.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...