Regija
NOVA OLUJA DOKRAJČILA BEOGRADSKI "ĆACILEND": Ostao jedan i po šator
Prije 8 min0
Ukusni sos se napravi vrlo brzo i savršeno se slaže sa svakom vrstom tjestenine.
Gastro
06. Jun. 2020 06. Jun. 2020
0
500 ml vrhnja za kuhanje
100 gr parmezana
100 gr putera
so
biber
peršun
1. Vrhnje uspite u šerpu i pustite da se krčka.
2. Dodajte puter i miješajte dok se ne otopi.
3. Uspite parmezan, so i biber i pustite da se kuha oko 3 minute.
4. Dodajte onda sitno sjeckani peršun pa pospite po tjestenini i uživajte.
Prijatno! :)
(SB/Domacica.com)
Regija
NOVA OLUJA DOKRAJČILA BEOGRADSKI "ĆACILEND": Ostao jedan i po šator
Prije 8 min0
Evropa
MINISTAR KOJEG JE PUTIN JUČER SMIJENIO IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Iz Kremlja poručili "Šokirani smo"
Prije 12 min0
Regija
MILORAD PUPOVAC TVRDI: "U Srbiji bi zbog Thompsona još jače mogli slušati Baju Malog Knindžu"
Prije 13 min0
Hronika
SUĐENJE OSMANU MEHMEDAGIĆU OSMICI: Svjedoci Tužilaštva govorili o diplomama koje su dobili iz SAD-a
Prije 15 min0
Gastro
PRIJEDLOG ZA LAGANI RUČAK: Napravite još ovo popodne punjene tikvice na meksički način po ovom receptu
Prije 22h0
Gastro
IZ KUHINJE LEGENDARNE GLUMICE: Mira Banjac otkrila recept za krofne koji će oduševiti ukućane
Prije 23h0
Gastro
VRIJEME JE ZA OSVJEŽENJE: Napravite zdrav sladoled od tri sastojka i uživajte bez grižnje savjesti
Prije 23h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.