ZA SVE VRSTE TJESTENINE: Napravite kod kuće Alfredo sos, odmah...

Ukusni sos se napravi vrlo brzo i savršeno se slaže sa svakom vrstom tjestenine.

  • Gastro

  • 06. Jun. 2020  06. Jun. 2020

  • 0

SASTOJCI:

500 ml vrhnja za kuhanje

100 gr parmezana

100 gr putera

so

biber

peršun

PRIPREMA:

1. Vrhnje uspite u šerpu i pustite da se krčka.

2. Dodajte puter i miješajte dok se ne otopi.

3. Uspite parmezan, so i biber i pustite da se kuha oko 3 minute.

4. Dodajte onda sitno sjeckani peršun pa pospite po tjestenini i uživajte. 

Prijatno! :) 

(SB/Domacica.com) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...