Evropa
NJEMAČKI KANCELAR FRIEDRICH MERZ: "Zgrožen sam što se antisemitizam ponovno rasplamsao u Njemačkoj!"
Prije 4h0
Ukusni sos se napravi vrlo brzo i savršeno se slaže sa svakom vrstom tjestenine.
Gastro
06. Jun. 2020 06. Jun. 2020
0
500 ml vrhnja za kuhanje
100 gr parmezana
100 gr putera
so
biber
peršun
1. Vrhnje uspite u šerpu i pustite da se krčka.
2. Dodajte puter i miješajte dok se ne otopi.
3. Uspite parmezan, so i biber i pustite da se kuha oko 3 minute.
4. Dodajte onda sitno sjeckani peršun pa pospite po tjestenini i uživajte.
Prijatno! :)
(SB/Domacica.com)
Evropa
NJEMAČKI KANCELAR FRIEDRICH MERZ: "Zgrožen sam što se antisemitizam ponovno rasplamsao u Njemačkoj!"
Prije 4h0
Društvo
AMBASADOR BOJAN ŠOŠIĆ: "BiH sebi pravi štetu, a u očima EU ispada neozbiljna zbog neispunjenja preuzetih obaveza!" (VIDEO)
Prije 5h0
Svijet
TRUMP NAREDIO NAPAD: Američka vojska ponovo zapucala, ubijene tri osobe...
Prije 5h0
Društvo
GODIŠNJICA I POLEMIKE: Ko je i kako oslobodio Jajce?
Prije 5h0
Gastro
STRUČNJACI ODGOVORILI NA VJEČNU DILEMU: Smije li se kuhani i pečeni krompir podgrijavati?
14. Sep. 20250
Gastro
TRIK JE VRLO JEDNOSTAVAN: Recept za domaći kruh pravi je hit na internetu, otkrijte i zašto… (VIDEO)
13. Sep. 20250
Gastro
SVAKA SOL NIJE ISTA: Evo šta trebate znati prije nego što idući put posegnete za soljenkom
14. Sep. 20250
Gastro
U SPOJU LOŠE REAGUJU I STVARAJU NEŽELJENE EFEKTE: Ove namirnice nikad ne jedite zajedno
Prije 15h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.