KAFANICA, LAGANICA...: Čović zagrlio Plenkovića pa zapjevao "Moja Hercegovina", a Andreju bilo neugodno pa SAMO OTVARAO USTA...(VIDEO)

Plenković je bio u posjetu Mostaru. Na trenutke se činilo da samo otvara usta

  • Politika

  • 06. Jun. 2020  06. Jun. 2020

  • 1

Hrvatski premijer Andrej Plenković je u petak, u sklopu predizborne kampanje, bio u Mostaru. Tamo ga je dočekao Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Nakon raznih aktivnosti HDZ-ovci su se okupili na nekoj vrsti neformalnog domjenka gdje su, između ostalog, i malo pjevali. Na repertoaru je tako bila i pjesma Moja Hercegovina, Mate Bulića.

altJabuka.tv@jabukatv  

@AndrejPlenkovic i @Dragan_Covic pjevaju hit Mate Bulića "Moja Hercegovina"

 Embedded video 14:25 PM - Jun 5, 2020Twitter Ads info and privacy

 See Jabuka.tv's other Tweets 

SAMO OTVARA USTA?

Dok je veći dio okupljenih uživljeno pjevao, poput Čovića i hrvatske zastupnice u Europskom parlamentu Željane Zovko, premijer je ipak djelovao kao da mu nije skroz ugodno.

Na momente se čak čini da samo otvara usta, kao da ne zna riječi pjesme koju ostatak društva, s kojim se grli, tako ponosno pjeva. Video je objavila Jabuka TV, a u međuvremenu je postao omanji hit.

altJabuka.tv@jabukatv  

@AndrejPlenkovic i @Dragan_Covic pjevaju hit Mate Bulića "Moja Hercegovina"

 Embedded video 14:25 PM - Jun 5, 2020Twitter Ads info and privacy

 See Jabuka.tv's other Tweets   

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...